GALLERIA

Espanja I 8 hlö  I villa

Pienen seurueen lämmin tunnelmaiset häät pidettiin pienessä yksityisvillassa. Tilaisuudessa kokkasi pitopalvelu ja kuvaajakin varattiin paikalle.

Espanja I 30 hlö  I ranta & ravintola

Espanjassa tavannnut ja rakastunut pariskunta juhlivat häitään Fuengirolassa. Liitto sinetöitiin tunnelmallisessa rantaseremoniassa hääkaaren alla. Illallista nautittiin sataman ravintolassa rennossa tunnelmassa läheisten ja ystävien kesken. 

Espanja I 35 hlö  I linna & villa

Monumenttaalinen linna oli seremonia paikkana tällä parilla. Aurinko paistoi kuumasti ja kyyneleitä pyyhittiin silmäkulmista. Juhlapaikkana oli rustiikkinen villa jossa nautittiin pitkän pöydän ääressä suussa sulava illlallinen. Upea kakku kruunasi kahvihetken. 

Espanja I 52 hlö  I  villa

Hääpäivä oli merkittävässä osassa hääparin suunnitelmissa. Samana päivänä, mutta eri vuosina oli tapahtunut monta merkittävää asiaa. Sympaattinen pariskunta oli asunut pari vuotta Aurinkorannikolla. Päätös siitä missä viettää häät oli itsestään selvä.

Espanja I 17 hlö  I  villa

Suloiset nuoret Kristiina ja Jesse saivat toisensa perheen ja ystävien läsnäollessa juhlavillan kattoteranssilla kuumana heinäkuun päivänä. Morsiamen vanhemmat uusivat valansa myös samana päivänä. Oikeat tuplajuhlat.